• V.A.T. d.o.o. ekskluzivni zastupnik i dealer Babolat programa za HR i BiH
  • BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 500,00 HRK

Uvjeti korištenja

V.A.T. d.o.o.
Šodići 52
51221 Kostrena
MB: 1291793, OIB: 40051988294
Tel: 051/ 287 160, 289 058
Fax: 051/ 217 784

Kupovina i dostava proizvoda

Nakon primitka Vaše narudžbe dobit ćete obavijest o raspoloživosti artikala koje ste naručili na e-mail adresu koju ste definirali pri registraciji. Po evidentiranju Vaše uplate (ukoliko plaćate po ponudi i karticom) prema iznosu na ponudi/narudžbenici odabrane artikle dostavljamo na adresu koju ste definirali u postupku registracije ili tijekom kupnje  unutar 48 sati radnim danom od ponedjeljka do petka.

Ukoliko plaćate pouzećem (prilikom dostave), nakon evidentiranja vaše narudžbe te slanja obavijesti o raspoloživosti artikala, odabrane artikle odmah predajemo dostavnoj službi koja istu isporučuje na adresu koju ste definirali u postupku registracije ili tijekom kupnje.

Narudžbe zaprimljene petkom i za vrijeme vikenda, blagdana ili neradnog dana, isporučit ćemo u roku od 48 sati od idućeg radnog dana. Ukoliko artikli koje ste naručili nisu raspoloživi, poslat ćemo Vam obavijest mailom o njihovim najbržim datumima dolaska u naše skladište, te rokovima o njihovoj isporuci.

V.A.T. d.o.o. nije odgovoran za kašnjenje isporuke koju je prouzročila dostavna služba s kojom je sklopljen ugovor o isporuci robe te kupac nema pravo potraživati naknadu zbog kašnjenja. Navedeni uvjeti dostave odnose se isključivo na područje Republike Hrvatske osim otoka  na koje se isporuka vrši sukladno rasporedu vožnje dostavne službe s kojom je prodavatelj definirao uvjete.

V.A.T. d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost za artikle koji su naručeni, a kupcu nisu isporučeni. Ukoliko kupac ne dobije robu koju je naručio i platio, o tome mora e-mailom obavijestiti prodavatelja. Ukoliko V.A.T. d.o.o. (prodavatelj) naplati robu koju nije isporučio, kupcu će biti vraćen iznos neisporučene vrijednosti robe unutar 48 sati od zaprimljene obavijesti od strane kupca da robu nije primio. Naplata robe od strane kupca izvršit će se prije isporuke.

Dostava proizvoda u inozemstvo moguća je samo uz prethodni dogovor o kojem ćemo Vas pismeno obavijestiti e-mailom.

Trošak dostave kupljenih artikala na adresu kupca iznosi 30,00 Kn (PDV uključen) i zaračunava se na vrijednost narudžbe, a za narudžbe veće od 500,00 Kn dostava je besplatna.

Nakon obrade Vaše narudžbe i isporuke robe račun možete preuzeti s naših stranica u pdf formatu.

Reklamacija i povrat sredstava

Ukoliko prodavatelj ne raspolaže naručenim artiklima, kupcu će se ponuditi zamjenski proizvod sličnih karakteristika i cijene. Ukoliko kupac ne prihvati takvu ponudu V.A.T. d.o.o. se obvezuje izvršiti povrat sredstava u roku tri radna dana od postizanja dogovora isključivo na račun s kojeg su sredstva i uplaćena prodavatelju.

Prilikom uručenja pošiljke od strane dostavne službe, kupac treba obavezno provjeriti sadržaj pošiljke i obratiti pažnju na oštećenja i sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka ili oštećenja pošiljke, već prilikom preuzimanja iste, potrebno je napraviti zapisnik s dostavljačem o oštećenoj pošiljci, dostaviti nam zapisnik i o tome nas obavijestiti u roku od 48 sati.  Reklamacije možemo zaprimiti samo ako je podnesena u gore definiranim uvjetima. U protivnom smatramo da je roba zaprimljena, ispravna i propisno isporučena.

Ukoliko utvrdimo da je proizvod neispravan ili oštećen, izvršit ćemo zamjenu istog ili povrat plaćenih sredstava.

V.A.T. d.o.o. se obvezuje u potpunosti poštovati Zakon o zaštiti potrošača, a za onaj tip trgovine vrijede odredbe članka 3. glave 1 . i posebno glave 7. vezano za Ugovor na daljinu.

U slučaju povrata ispravne robe, proizvodi moraju sadržavati:

  • originalno, neoštećeno pakovanje s  pripadajućom deklaracijom
  • uz proizvod mora biti sva originalna dodatna oprema, koja je isporučena
  • ukoliko se radi o unitnom pakovanju, ono ne smije biti otvoreno

Kupac ima pravo povrata sredstava u slučaju da je naknadno odustao od kupnje već naručenih artikala. U tom slučaju, kupac mora poslati e mail o otkazivanju narudžbe i to u roku od 48 sati od primitka pošiljke od strane dostavne službe. Kupac tada snosi trošak dostave a V.A.T. d.o.o. jamči povrat uplaćenih sredstava na račun kupca (umanjeno za trošak transporta).

Putem obrasca za kontakt na ovim stranicama omogućeni su vam izravni upiti, primjedbe i pohvale sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača koje se po zaprimanju proslijeđuju odgovornoj osobi i odjelu kojem je namijenjen. Prilikom korištenja obrasca molimo Vas da ispravno upišete Vaše podatke kako bismo Vam mogli uputiti eventualni odgovor.

Uvjeti korištenja Internet trgovine

Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe s područja Republike Hrvatske.

Za slučaj da se radi o trgovini između pravnih subjekata (roba za daljnju prodaju) kupac mora imati zadovoljene sve zakonske uvjete za kupnju i prodaju robe.

V.A.T. d.o.o. obvezuje se na poslovanje u skladu sa legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske, također se obvezuje na zaštitu privatnosti podataka kupaca te očuvanja tajnosti njihova identiteta kao i na isporuku sukladno traženjima kupaca prema ovom sustavu Internet trgovina i podacima koje kupac navodi u svojem korisničkom računu.

Izričito zabranjujemo bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na naš sustav poslovanja kao i pokušaje lažiranja podataka te napominjemo da će  svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama RH.

Korisnik Internet stranice www.babolat.hr upoznat je sa činjenicom da ponekad može doći do prekida usluga, događaja koji su izvan kontrole tvrtke V.A.T. d.o.o. te prihvaća da tvrtka V.A.T. d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Krajnji korisnik se slaže i prihvaća da pristup internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan i isključen.

Objavljene slike proizvoda na internetskim stranicama ne moraju uvijek odgovarati stvarnom izgledu. Tvrtka V.A.T. d.o.o. nije odgovorna za eventualna odstupanja od stvarnog izgleda artikla.

Tvrtka V.A.T. d.o.o. ima pravo u bilo kojem trenutku ukinuti ili izmijeniti bilo koji od navedenih uvjeta korištenja Internet trgovine. Krajnje korisnike savjetujemo da s vremena na vrijeme ponovo pročitaju naše uvjete poslovanja.

Ova Internetska stranica kao i svi materijali koji se na njoj nalaze, vlasništvo su tvrke V.A.T. d.o.o. Bilo kakvo kopiranje naših sadržaja, njihova distribucija, mijenjanje ili korištenje bez izričitog odobrenja tvrtke V.A.T. d.o.o. strogo je zabranjeno. Kršenje općih uvjeta poslovanja može rezultirati pokretanjem kaznenih prijava protiv počinitelja  zbog povrede autorskih prava.

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje Internetske stranice www.babolat.hr isključivo njegova odgovornost. Tvrtka V.A.T. d.o.o. neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu koja je nastala kao posljedica korištenja ove Internet stranice. Odgovornost krajnjeg korisnika odnosi se na sve štete koje su nastale kašnjenjem ili prekidom u radu, virusom, neovlaštenim pristupima, krađom, zlouporabom zapisa ili bilo kakvom drugom nemarnom radnjom. Rizik od svih navedenih nastalih šteta u potpunosti leži na krajnjem korisniku.

Babolat.hr je registrirana domena tvrtke V.A.T. d.o.o. Jezik komunikacije na www.babolat.hr je hrvatski književni jezik.

Sjedište tvrtke V.A.T. d.o.o. je u Kostreni, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati u nadležnosti suda u Rijeci i rješavaju se sukladno s propisima RH.

Radi bolje jasnoće ovoga teksta, Krajnji korisnik je kupac, a Babolat je ime web trgovine odnosno, Internetske stranice.

Sve cijene izražene su u Kunama i sadrže PDV. Navedene cijene vrijede na dan plaćanja. Svaki pojedinačan proizvod ima svoju utvrđenu cijenu čije je upisivanje na stranicu pod kontrolom sa više razina. Ipak, postoji mogućnost pogreške  jer je u pitanju ljudski faktor. Takve situacije su izvanredne i zbog njih se unaprijed ispričavamo kupcima. Ukoliko se pogreška dogodi, svaki kupac bit će obaviješten o nastaloj situaciji i nemogućnosti isporuke naručenih artikala po pogrešnoj cijeni.

Tvrtka V.A.T. će periodično stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju koja će imati određeno vrijeme trajanja. Nakon proteka akcijske prodaje, tvrtka V.A.T. d.o.o. neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj  je već istekao rok.

Zbog velikog broja narudžbi koje se istovremeno predaju na Babolat web trgovini, može se dogoditi da informacija o raspoloživosti naručenih artikala ne bude točna. Takva situacija je izvanredna i ne traje dugo. Tvrtka V.A.T. d.o.o. će poduzeti sve mjere kako bi u što kraćem roku isporučila naručene artikle. U slučaju da V.A.T. d.o.o. nema naručene artikle, o tome će obavijestiti kupca i ponuditi mu mogućnost kupnje onog proizvoda koji je trenutno raspoloživ a po svojim karakteristima najsličniji je traženom proizvodu.

Za ovakve izvanredne situacije tvrtka V.A.T. d.o.o. nije odgovorna.

Vaša narudžba potvrđena je i valjana tek kada je kreiran račun.

Zaštita i prikupljanje osobnih podataka i njihovo korištenje

V.A.T. d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici V.A.T. d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Conversion statement

All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.