PRONAĐI NAJBOLJI REKET ZA SVOJE POTREBE

Kako bi što brže napredovao u badmintonu i u potpunosti razvio svoju igru, važno je imati reket za badminton koji savršeno odgovara tvom stilu igre.

Screenshot 13 Babolat | Tenis, badminton and padel oprema

Babolat Badminton, performanse za sve

Bilo da ste početnik u badmintonu ili iskusni natjecateljski igrač, imamo upravo opremu za badminton za vaše potrebe. Pronaći ćete sve što vam je potrebno dok budete napredovali i napredovali na terenima među našim širokim asortimanom proizvoda za badminton za muškarce i žene.

Naša oprema za badminton

Uz opcije teške za glavu, ravnomjerno uravnotežene i svjetleće za glavu te fleksibilne, srednje krute i krute modele koje možete izabrati, naši reketi za badminton savršeni su za igrače svih vrsta, bilo da su napadači, defanzivci ili kombinacija oba. Bez obzira jeste li redoviti igrač ili netko tko igra samo povremeno, pronaći ćete reket za badminton koji će odgovarati vašim zahtjevima.

Dobra neklizajuća obuća ključna je kada se radi o mogućnosti pravilnog kretanja po terenu, zbog čega blisko surađujemo s našim partnerom Michelinom u razvoju najboljih vrsta gume kako bismo vam pružili potpunu kontrolu nad vašim pokretima tijekom mečeva. Što više napredujete, to ćete upotrijebiti veću snagu, a tehnologije sadržane u našim tenisicama za badminton dizajnirane su da apsorbiraju udarce i udarce kako bi vam omogućile dulju igru bez opasnosti od ozljeda.

Imamo kompletan asortiman pernatih i sintetičkih lopata koje možete izabrati, pokrivajući sve razine od slobodnog vremena do međunarodnog natjecanja. Bilo da se radi o igranju u klubu ili jednostavno da se naviknete na to kako se pernate loptice ponašaju u zraku, pronaći ćete upravo onu lopticu koju tražite.

Naše badminton torbe prikladne su za korištenje sa svim oblicima transporta i dizajnirane su da vašu opremu drže sigurnom i zaštićenom sve do trenutka kada započnete trening. Također imaju praktične džepove u koje možete spremiti svoje badminton tenisice i badminton rekete prije i poslije meča. Kako bismo osigurali da svatko može pronaći nešto prikladno za nošenje i transport svoje opreme, na raspolaganju imamo niz različitih veličina torbi.