Novosti

Svim mladim ljubiteljima tenisa želimo sretan početak nove teniske sezone. Na web stranici možete pogledati cijelu ponudu dječjih teniskih reketa i teniske opreme: https://www.babolat.hr/list/961/junior-reketi #backtoschool #welivefortennis #babolatfamily #weliveforthis

Specifikacije Pure Aero Rafa jednake su uobičajenim Pure Aero. Babolat ga je 2005. izumio da podrži Nadala i igrače iz njegovog profesionalnog tima u njihovoj potrazi za postizanjem vrhunskih performansi, Aero je vodeći snažni reket posebno prilagođen za ekstremne podizače, koji uz prvi aerodinamični okvir na svijetu, podržava napadno igranje i gura protivnike iza osnovne linije. Jedan reket Babolat Pure Aero, vodeći model specijalne francuske marke, prodaje se svake dvije minute širom svijeta! Ova godina obećava još više uzbuđenja za Rafu jer se suočava s velikim izazovom osiguranja svog rekordnog 21. Grand Slam naslova, još jednom sa svojim reketom Babolat Pure Aero u ruci.

I profesionalni i rekreativni tenisači obožavaju su teniski reket Babolat Pure Drive od kada je prvi put izašao. Snaga, osjećaj i kontrola Pure Drivea odgovaraju natjecateljskim igračima, dok veliki "sweet spot" pomaže juniorima, početnicima i srednjim igračima da nauče i brzo poboljšaju svoju igru.

U rujnu 2020. gromada velika trojke konačno je slomljena. Nakon 14 uzastopnih Grand Slam naslova koje su osvojili Federer, Nadal i Đoković - i prethodnih 41 glavnih bodova samo šest muškaraca - Dominic Thiem osvojio je US Open i najavio dolazak nove generacije.Veliki dio zaslug za njegov uspjeh dolazi iz novog Pure Stike reketa sa kojim igra.

Mladi Rafa imao je samo osam godina kada je Babolat 1994. godine lansirao Pure Aero, svoj prvi reket. Godinu dana kasnije, pokazalo se da dječak posjeduje veliki talent te je njegov trener i ujak Toni Nadal tražio bolji reket za svog ljevorukog nećaka. Budući da je Babolat izabrao Španjolsku kao prvo strano tržište nakon lansiranja Pure Aera u Francuskoj, upravo je taj model bio izložen. Činjenica da se s njime igrao i Carlos Moya služila je kao dodatan poticaj tom dječaku, koji je ujedno bio i veliki ljubitelj sporta. U to vrijeme, Moya nije bio samo ambiciozni španjolski igrač, već je poput Nadala dolazio s Mallorce. Nadal je isprobao lakšu verziju Pure Aera , koja mu se svidjela te je tako započela njegovo partnerstvo s Babolatom.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.