Sve cijene su maloprodajne cijene MPC sa PDV-om, u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, euro (eur). Plaćanje kreditnim karticama: MasterCard, Visa, Diners.

Sve cijene proizvoda na web stranicama su sa uračunatim PDV-om i vrijede za avansno plaćanje po web narudžbi ili plaćanje putem kreditnih kartica. U slučaju krive uplate iznosa tvrtka V.A.T. d.o.o. Rijeka će osigurati povrat više uplaćenog novca na račun platitelja.

  • Općom uplatnicom
  • Virmanskom uplatom
  • Plaćanjem u FINI, pošti, banci ili putem e-bankarstva
  • Pouzećem prilikom isporuke robe

Prije izvršenja uplate bilo kojim od ponuđenih modela plaćanja Kupac se prvotno mora registrirati i ispuniti online formular za narudžbu proizvoda

Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku primitka autorizacije od strane izdavatelja kartice, a prilikom plaćanja virmanom, u trenutku primitka uplate na žiro-račun Prodavatelja:

IBAN: HR2224840081100190928, Žiro račun br.: 2484008-1100190928

Podaci o kreditnoj kartici

Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo WS Pay. WS Pay se brine o tajnosti i sigurnosti vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica. Sigurnost podataka na stranicama za plaćanje osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka.

Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između WS Pay sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa, korištenjem ISO 8583 protokola. WS Pay u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupovine nisu ovlašteni.

Djelatnici V.A.T. d.o.o. Rijeka ni u jednom trenutku nemaju pristupa broju vaše kreditne kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije. U mogućnosti su transakciju naplatiti, u cijelom iznosu ili djelomično, ili otkazati.