BABOLAT & LAMBORGHINI

NEW VIPER COLLECTION 2023

Pronađite svoj reket za padel

U Babolatu ćete pronaći sve što vam je potrebno za nastavak bavljenja omiljenim sportom. Ovdje ćete pronaći padel rekete koji odgovaraju vašem stilu igre i zadovoljavaju vaše potrebe.

Odaberite reket za odrasle ili djecu koji odgovara vašoj razini i stilu igre. Nije važno igrate li natjecateljski, u amaterskoj ligi ili se samo želite zabaviti igrajući svoj omiljeni sport.

U Babolatu smo identificirali nekoliko različitih stilova sviranja. Svi žele osvojiti bodove! Odaberite koji tip napadača želite biti: Ako ste više igrač iznad glave, napadate na svim frontama kako biste svladali svog protivnika, odlučite se za AIR. Da biste vratili poen koji će napraviti razliku u vašem meču, odlučite se za TEHNIČKU i razbijte je s bilo kojeg mjesta. S druge strane, ako trebate napraviti zid i kontrolirati igru ​​dok se strpljivo nadate da će savršena lopta završiti, vi ste KONTRA.

Razradite svoj profil igrača i padel reket će izabrati vas!

Odjeni se za igru ​​padela

Opremite se najboljim padel cipelama, posebno dizajniranim za pokrete koje radite dok igrate padel, tako da možete osjetiti i predvidjeti svaki trenutak igre. S našom tehnologijom, razvijenom ruku pod ruku s Michelinom, stvorili smo tenisicu koja nudi izvrsnu fleksibilnost i prianjanje, s dva utora u podnožju stopala. Također ćete dobiti više povrata energije s novim dizajnom gaznoga sloja koji je savršeno prilagođen i pijesku i astroturfu, nudeći veću izdržljivost. Odaberite svoje nove Babolat padelice i zaboravite na svoje cipele.

Sada možete upotpuniti svoj izgled savršenom padel torbom. Postoje različiti stilovi za muškarce i žene. Naše padel torbe zadovoljit će sve vaše potrebe, gdje god se nalazili. Štoviše, možete zaštititi svoje rekete za padel s našim torbama za padel, jake su, udobne i elegantne.