Stručnost - Babolat Hrvatska
Babolat webshop - savršeno odredište za kvalitetnu opremu po najboljim cijenama
Babolat webshop - savršeno odredište za kvalitetnu opremu po najboljim cijenama

Stvoren 1875. godine u Lyonu u Francuskoj, Babolat je najstariji međunarodni brend specijaliziran za sportove s reketom. Uz gotovo 150 godina iskustva i promatranja igre, na terenu i uz igrače, Babolat je izgradio stručnost koja mu omogućuje da prilagodi ono što najbolje radi cijeloj liniji proizvoda. Uvijek s istim ciljem na umu: ponuditi ljubiteljima tenisa, badmintona i padela opremu koja kombinira užitak i izvedbu te im omogućuje da osjete svu energiju igre

SVE JE POČELO SA ŽICAMA

Često nazivana "motorom reketa", žica daje 50% njegove izvedbe i presudna je kada je u pitanju postizanje savršenog udarca. To je ujedno i kamen temeljac Babolata koji je 1875. izumio prve žice za tenis i badminton izrađene od prirodnog crijeva, u isto vrijeme kada su se pojavila ova dva sporta. Od tog trenutka nadalje, povijest Babolata i sporta s reketom isprepliće se, a stručnost brenda nastavlja dokazivati ​​svoju vrijednost i usavršavati se tehnološkim napretkom i uvidom u strune.

VS naturel Babolat | Tenis, badminton and padel oprema
Observation Babolat | Tenis, badminton and padel oprema

TEHNIKA IGRAČA I IZVEDBA KAO KOMPAS

Gledanje igrača. Slušajući ih. Razgovor s trenerima. Prepoznavanje i predviđanje njihovih potreba. Kako bi se razvijao, napredovao i napredovao, Babolat je u stalnom kontaktu s ljudima koji čine igru. Djeca, amateri, obični igrači... i prvaci. Babolat je uspostavio svjetsku mrežu s klubovima, turnirima, akademijama, laboratorijima, trenerima i igračima koji mu pomažu da se što više približi akciji na terenu i promjenama u igri. Držati prst na pulsu terena i igrača tajna je stvaranja izvedbe.

INOVACIJA I PARTNERSTVO KAKO BI BITI NAJBOLJI

Sport znači stalno podizati ljestvicu. Zato Babolat uvodi inovacije kako bi omogućio svakom igraču da poboljša svoju izvedbu i poveća zadovoljstvo igranja. Kultura partnerstva ugrađena je u DNK marke kao sredstvo za pružanje najboljih rješenja za svakog igrača i zadovoljavanje individualnih potreba. Babolat se često udružuje kako bi pomogao unaprijediti igru: s Michelinom za razvoj cipela, sa zrakoplovnom industrijom za poboljšanje performansi okvira reketa, s Wimbledonom kao službenim dobavljačem opreme, s Club Medom za razvoj zabavnog pristupa sportu... Samo neki od brojni primjeri koji Babolat čine mjerilom u svakom od svojih sportova.

Innover et associer Babolat | Tenis, badminton and padel oprema
Košarica za kupovinu
Počnite tipkati kako biste pronašli proizvod koje tražite.
Trgovina
Lista želja
0 items Košarica
Moj račun